Vzkazníček

Přidat komentář

Přehled komentářů

David - vedoucí

Dobrý den má dotaz kde seženu kontakt na nějakého vedoucího tohoto spolku děkuji :D

OSTyl - Re: vedoucí

Dobry den, buď je možnost komunikace přes FB, případně v rubrice kontakty:)

ČT, na stopě, jirka Prokš - Popáváme 2 osoby pro komparz na 20.1. dopoledne

Pěkný den do Kutné Hory,
pro natočení "hrané scénky" do pořadu Na stopě sháníme seniorku a pachatele podle níže uvedného:
*/seniorka - věk ani vzhled neurčen, starší paní, kterou pachatel povalí na zem. /Nic strašlivého se jinak dít nebude, jen jí sebere kabelku a uteče)
Kabelku přivezeme, oblečení můžeme přivézt také, pokud se včas spojíme abychom věděli velikosti oblečení

*/ pachatel - 20-30let, výška 160-170cm, snědší pleť (není podmínkou,alwe je vítáno:-). Měl nápadně vytvarované kotlety, které vedly od uší dolů a končily téměř u brady, vlasy měl ostříhané úplně nakrátko až vyholené. Muž se pohyboval nápadnou, mírně houpavou chůzí, oblečen byl do modrých riflí, bílých bot a zimní šedo-červeno-černé bundy s kapucí. Přední část bundy tvořily nápadné barevné široké pruhy.
Připojuji foto. Ty kotlety a úprava vlasů asi nejsou nezbytné, chlapík má kapuci. ALe když budou, třeba i divadelní kotlety, bude to fajn.
Oblečení také můžeme přivézt, ale pokud by bylo vlastní nebo divadelní, je to asi lepší.

NATÁČENÍ V PÁTEK 20.1. MEZI 10:30 - 13:30 v areálu nádraží ČD Záboří nad Labem (Samotné natáčení zabere asi tak 1h)
ODMĚNA KAŽDÉ OSOBĚ 500.-v hotovosti
ohledně vlastního či divadelního oblečení dohoda
Žádné nároky na herecké výkony, žádný text. Pouze "akce s figurami".
Prosím třeba sms, ozveme se.
Jirka Prokš, asist režie, 732 239 436

Douděra - Gratulace

Děkuji tímto tvůrci tohoto WWW zdělení, za to, že jsem se 12.11. 2016 dozvěděl, že na 12. 5. 2016 dozvěděl, že připravujete hru " Strašidlo cantervilské.

OST - Re: Gratulace

Děkujeme za Gratulaci, toto oznámení bylo na těchto stránkách od 12.5. tedy není nám známo, proč se k vám tato informace donesla až dnes.

Slávka Tyrkasová - pozvánka na taneční zábavu v Nových Dvorech

Dobrý den,
rádi chodíme na vaše divadelní hry a zveme na taneční zábavu v N.Dorech 4.7.v sobotu od 15 hod.v Zahr. restauraci Zámecká v N.D. Chcete zpestřit zábavu svým krátkým vystoupením? Bylo by nám ctí. Za Klub seniorů S. Tyrkasová 725 931 146 tyrkasova@centrum.cz

Martin Cerych - Dotaz

Dobrý den
chtěl bych se zeptat zda přijímáte nové členy do spolku, nebo jestli máte nějaké výběrové řízení na nové herce. Můj bývalí spolek se rozpadl pod zátěží studijního vypětí a já hledám další využití na scéně.
S pozdravem Martin.
martincerych@gmail.com

Jakub Sloup - Chcete mě?

Zdravím všechny příznivce kultury :) Chtěl bych se dostat do divadla a zahrát si zase v něčem. Nebylo by u vás místečko? V minulosti jsem učinkoval v několika představeních pod och. spolkem DIVOCH v Církvici, ale tenhle spolek se z fin. a čas. důvodů rozpustil. Docela mi chýbí prkna pod nohama. Díky za odpověď. mail: jakubson5@seznam.cz

Lenka Choutková - vzkaz pro paní Zuzanu Trnkovou

Prosím paní Trnkovou o zaslání kontaktu na adresu alepo@cinvest.cz.

Děkuji,
Lenka Choutková.

MARTIN - PREMIÉRA PŘEDSTAVENÍ ZAPOMEŇTE NA HEROSTRATA

OZNÁMENÍ: DNEŠNÍ PREMIÉRA JE Z DŮVODŮ ŠPATNÉ PŘEDPOVĚDI POČASÍ PŘESUNUTA DO TYLOVA DIVADLA. ZAČÁTEK PŘEDSTAVENÍ 20:30

MARTIN - UPOZORNĚNÍ

POKUD BUDE NEPŘÍZNIVÉ POČASÍ, PŘEDSTAVENÍ SE PŘESOUVÁ DO DIVADLA!!!!!!!!!!!

MARTIN - OMLUVENKA

ahoj, omlouvám se za svou neúčast na zkoušce, uplně sem na ní zapoměl a sem v práci

Sarah Bártů - ...

Ahoj, stránky jsou moc hezké. Prosím o doplnění mého jména do seznamu. Děkuji :)

Michálek - MTV

Hoj všichni, dejte mi prosím hlas zde: http://mtv.nova.cz/hlasovani (stačí kliknout na hvězdičky)...díky moc

Petra K. - Fotky

Mám prosbičku-prosím o doplnění fotografií u členů spolku,znám jména a některé tváře,ale nevím kdo je kdo.Moc děkuji a chválím za celkem přehledné stránky.Konečně!

Michal Smrkovský - Smrček:-D

Už to tak bude:-D Ale největší zásluhu mají estranky:-D

Michálek - web

Super stránky, kdo je dělal? Smrček? Fakt dobrý

Radana - Pozdrav

Zdravim, stranky jsou moc hezké, já mám na flešce další fotky a v pátek sezbírám anketu.
Zatím Papapa