Pro tebe všechno, tatínku!

12. 5. 2016

PRO TEBE VŠECHNO, TATÍNKU!

Pod tímto názvem připravil Ochotnický spolek TYL již devatenáctou silvestrovskou premiéru, při níž se stanete účastníky oslavy životního jubilea dědečka Rudolfa Kábrta z Kutné Hory. Nepátrejte po realitě tohoto jména. Možná tu žil, možná ne. Není to důležité. Pro náš příběh je důležité, že členové jeho rozvětvené rodiny mu připravují prostřednictvím jisté umělecké agentury poněkud neobvyklý dárek. Pečlivě připravovaný průběh oslavy však poněkud pokazí příchod „umělců“ z oné agentury a ani pokus o nápravu pozváním obchodního zástupce firmy zcela jiného druhu se nesetká s úspěchem. Jako značně konfliktní se ukáže také příchod představitele současné hudby milovné generace, jehož produkci jubilant vyřeší svérázným způsobem. Ale v samém závěru se ukáže, že všechno bylo úplně jinak, protože….???

Hrají: Miroslav Štrobl, Marcela Jiroušková, Veronika Lebedová, Eva Bicanová, Iva Pilcerová, Veronika Ošťádalová, Radka Karešová, Míša Králíková, Petra Klailová, Věra Beňová, Václav Veselý, Ota Fiala, Stanislav Jelínek, Karel Kraus, Jakub Sloup, Martin Betuštiak, Martin Čerych, Tomáš Morawski, Jiří Pospíšil
Režie: Miroslav Štrobl